2441071725 Καρδίτσα polixna@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
καφέ - bar
Πολίχνα | Καφέ - Bar & Κτήμα Εκδηλώσεων Καρδίτσα


Έναν ψάχνετε έναν όμορφο προορισμό για να απολαύσετε χαλαροί τον καφέ σας και να ξεκουραστείτε, τότε το καφέ - bar μας “Πολίχνα” το οποίο βρίσκεται στην Καρδίτσα, αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Μέσα στο πράσινο της φύσης και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Καρδίτσας, το καφέ - bar μας, έχει γίνει πόλος έλξης τόσο για Καρδιτσιώτες όσο και για τουρίστες και επισκέπτες.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
το μενού μας


χαρακτηρίζεται από ποικιλία επιλογών και γεύσεων που μπορούν σίγουρα να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Θα βρείτε όλων των ειδών τους καφέδες, αναψυκτικά καθώς και snacks όπως club sandwich, πίτσα, hot dog, τοστ κ.α. καθώς και ποτά.

Η όμορφη και ζεστή διακόσμηση του χώρου μας, οι φίνες νότες μουσικής και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να περάσετε όμορφες στιγμές. Το προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο πάντα να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με ευγένεια.

Το καφέ - bar μας το επιλέγουν ζευγάρια, οικογένειες και φίλοι καθώς αποτελεί μια όαση πρασίνου κοντά στην Καρδίτσα και ένας ιδανικός χώρος για να περάσουν όμορφες στιγμές, να ξεκουραστούν και να γεμίσουν ενέργεια.
 
 
 
 
 
 
     
     
  Επισκεφτείτε το καφέ - bar μας και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει το στέκι σας!!!
Είτε είστε εδώ για μια σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα είτε για να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με φίλους, στο καφέ-μπαρ μας θα βρείτε την τέλεια συνδυαστική εμπειρία διασκέδασης και χαλάρωσης.