2441071725 Καρδίτσα polixna@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
Πολίχνα
Καφέ - Bar & Κτήμα Εκδηλώσεων Καρδίτσα


Λίγα λεπτά από το κέντρο της Καρδίτσας και δίπλα στην αναρρυθμιστική λίμνη, θα βρείτε την επιχείρησή μας "Πολίχνα" η οποία είναι κοντά σας από το 2008 προσφέροντας σας όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, ενώ αναλαμβάνει και την διοργάνωση των σημαντικότερων εκδηλώσεων της ζωής σας.

Πρόκειται για μια ονειρεμένη τοποθεσία, η οποία αποτελείται από έναν φανταστικό και καταπράσινο κήπο καθώς και μια όμορφη αίθουσα όπου η πέτρα, σε συνδυασμό με το ξύλο που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της, δημιουργούν μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Στο καφέ - bar μας 

μπορείτε από νωρίς να απολαύσετε τον καφέ ή κάποιο ρόφημα της επιλογής σας και να το συνοδεύσετε με κάποιο χορταστικό snack, ενώ το βράδυ μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας το ποτό σας στην μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο χαμηλός φωτισμός.

Η τοποθεσία μας είναι ιδανική καθώς είναι σε απόσταση αναπνοής από την Καρδίτσα αλλά μέσα στο πράσινο της φυσης, δημιουργώντας έτσι ένα μαγευτικό σκηνικό για να χαλαρώσετε, να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους ή την οικογένειά σας και να γεμίσετε μπαταρίες.
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το κτήμα αλλά και η αίθουσά μας, μπορούν να φιλοξενήσουν οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε όπως γάμο, βάπτισης, γενέθλια, πάρτι κ.α.
 
     
     
 
ΑΝΕΣΕΙΣ

Διαθέτει πιστοποιημένη παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους καθώς και parking ώστε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας.
 
     
     
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Λειτουργεί από Παρασκευή έως Κυριακή και αργίες τους χειμερινούς μήνες, ενώ από το Πάσχα έως τον Σεπτέμβριο λειτουργεί καθημερινά από νωρίς το απόγευμα έως το βράδυ.
 
     
 
 
 
 
     
     
  Επισκεφτείτε την επιχείρησή μας στην Καρδίτσα και να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουμε για την απόλυτη ικανοποίηση σας!
Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια μοναδική εκδήλωση στο κτήμα μας, είτε απλά ψάχνετε ένα όμορφο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας, τότε σίγουρα είστε στο σωστό δρόμο.
 
     
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ