2441071725 Καρδίτσα polixna@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
κτήμα εκδηλώσεων
Πολίχνα | Καφέ - Bar & Κτήμα Εκδηλώσεων Καρδίτσα


Το όμορφο και προσεγμένο κτήμα μας “Πολίχνα” το οποίο βρίσκεται στην Καρδίτσα, είναι κοντά σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.

Διαθέτουμε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο που ενδείκνυται για την διοργάνωση κάθε εκδήλωσης. Παρέχουμε όλες τις ανέσεις που αναζητάτε, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο και όμορφο περιβάλλον.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Το μαγευτικό κτήμα μας αναδεικνύει την ομορφιά και την αρμονία της φύσης και μπορεί να φιλοξενήσει από 800 με 1000 καλεσμένους, ενώ η όμορφη και ζεστή αίθουσά μας μπορεί να φιλοξενήσει από 100 έως 120 καλεσμένους.
 
αναλαμβάνουμε
 
   Δεξιώσεις Γάμου
   Δεξιώσεις Βαπτίσεων
   Επαγγελματικές Εκδηλώσεις
   Αρραβώνες
   Γενέθλια
   Παιδικά Πάρτι κ.α.
 
Εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας στην Καρδίτσα και να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουμε για την απόλυτη ικανοποίηση σας.
 
 
 
 
 
 
     
 
ΜΕΝΟΥ

Για το μενού θα πρέπει να συνεργαστείτε με κάποιο catering της επιλογής σας, ενώ μπορούμε να σας προτείνουμε και εμείς κάποια.
 
     
     
 
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Μπορούμε να σας προτείνουμε επιχειρήσεις που θα αναλάβουν την διακόσμηση του κτήματός μας, σε περίπτωση που δεν συνεργάζεστε ήδη με κάποια. 
 
     
     
 
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μπορούμε να σας προτείνουμε dj’s καθώς και τα ιδανικά άτομα σε περίπτωση που επιθυμείτε ζωντανή μουσική για την εκδήλωσή σας.
 
     
 
 
 
 
     
     
  Εάν ψάχνετε τον ιδανικό χώρο για την εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σχεδιάσουμε μαζί την εκδήλωσή σας.  
     
     ΤΗΛ. 2441071725  
     
     
 
 
 
 
 
   
 
 
 
το έμπειρο &
ευγενικό προσωπικό μας

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες της εκδήλωσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Παράλληλα, θα είναι δίπλα σας κατά την διάρκεια όλης της εκδήλωσης προκειμένου να εξυπηρετήσει εσάς και τους καλεσμένους σας καθώς και για να φροντίσει ότι όλα λειτουργούν άψογα στην εκδήλωσή σας.

Το κτήμα μας έχει δημιουργηθεί με απαράμιλλη φροντίδα και αγάπη ειδικά για εσάς που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια υπέροχη εκδήλωση, ενώ διαθέτει πιστοποιημένη παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους καθώς καθώς και parking που θα εξυπηρετήσει τους καλεσμένους σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ